Året 2017 blev et lidt kaotisk år for mig. Ikke kaotisk i negativ forstand, men kaotisk med en masse nye udfordringer. Jeg blev nemlig sygeplejerske i januar, hvortil jeg skulle finde min plads, og nye rolle i arbejdslivet. I september fandt kæresten og jeg (efter 2 års jagt) vores drømmehus på landet og vi blev husejere kort tid efter d. 20. oktober. Derudover havde vi selvfølgelig en plan om at vi skulle holde den første jul i vores eget “lille” land-hus, og med 8 gæster, for intet mindre kunne gøre det. 😉

Vi fandt hurtigt ud af, at vi nok havde stillet lidt for store krav.. For med et køkken, der blev revet ud d. 1. november, stod vi med en deadline, der hed at det gerne måtte stå et nyt køkken til d. 24. december, og gerne et par dage før, da jeg selvfølgelig også gerne ville bage lidt julesmåkager, og på den måde sprede lidt julestemning i land-huset.

Køkkenet blev færdigt, og julen blev holdt i land-huset, men med stress på i hele november og december, og en puls på 114, var det svært at geare ned. Vi kom ikke rigtigt i den der idylliske julestemning – Vi følte simpelthen, at der manglede et eller andet at lave eller se til.

Så den 27/12-17 kunne vi ikke holde til det mere.. Da jeg fik fri fra arbejde, skyndte vi os ned på Fuglebjerg Internat,  som er tilknyttet Dyrenes Beskyttelse, og købte os en kat. En lille fin hun-kat på 10 måneder, havde brug for en lille familie, og vi havde brug for hende. Så nu kan vi kalde os stolte “forældre” til lille søde frk. Anna, der af og til også er en ballademager.