Strikket og hæklet gulvtæppe

Så kom der et nyt gulvtæppe ud til badeværelset. Det var meningen at det skulle være en afløser til det andet der lå der i forvejen, som jeg også selv har lavet for et par år siden, som du kan se her. Doily’en skulle lige have en pause, vaskes, og ind på en hylle og ligge, til vi manglede lidt nyt igen, hvorpå vi kunne skifte imellem de to gulvtæpper. Så i god tro smed jeg det i vaskemaskinen som jeg også har haft gjort mange gange før.

Men selvfølgelig måtte jeg ikke beholde min skønne tæppe, for da jeg tog den ud af vaskemaskinen var der blevet skåret en tråd op (på en eller anden mærkelig måde jeg ikke ved hvordan), og nu kan det desværre ikke bruges mere, og jeg kan ikke lave det når det er gået så meget i stykker – ØV!

20150919_101205

Men så var det jo heldigt at jeg nåede at lave et nyt tæppe.

Tæppet har jeg strikket i glatstrik, hvorefter jeg har hæklet en kant rundt.

20150919_101147

Jeg har brugt spaghettigarn til begge tæpper, hvilket gør at det går vældig hurtigt, og at det stadig er fint. 🙂

(i skal ikke tage jer af at det nye tæppe er trukket lidt skævt, min kæreste skøjter nemlig rundt med det hele tiden, hvilket gør at det aldrig ligger som jeg lagde det  ;-).. )

 

2 Kommentarer

 1. Mette

  Hej hvilken farve er tæppet lavet i? 🙂

  • Pernille

   Hej Mette. Tæppet er strikket i en lys grå, hvor det gamle var en mørk grå, næsten sort.
   VH Pernille

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© 2022

Tema af Anders NorenOp ↑

Follow by Email
Pinterest
Instagram