Stress, studie, flytte hjemme fra, og kreativitet

Det er ikke altid at ens liv hænger godt sammen, og denne gang oplevede jeg det også, på egen krop.

Jeg har ikke været på bloggen i 2 måneder, hvilket jeg også har kunne mærke. Jeg ikke ved hvordan jeg skulle starte ud, da det er svært at få tid til at blogge, når man næsten var gået helt ned med stress, eller hvornår man skulle få tid til det med en fuldtidsstudie, og et arbejde ved siden af.

Yderligere er jeg også flyttet hjemmefra, hvilket giver mig færre timer i døgnet til at være kreativ i, da jeg simpelthen ikke har lige så meget energi, når alle de praktiske ting er overstået. – Men det skal nok komme igen!

Ind til videre kan jeg bare sige at jeg er heldig at have så dejlige tætte personer på mig, der har hjulpet mig igennem min MEGET stressede periode – Tak. 🙂

Men nu er forårslyset kommet, og jeg kan mærke en smule mere energi, (selvom det ikke er meget), og jeg har nu fået blod på tanden efter mit “vikingeri”, og kan bare ikke vente til sæsonen starter igen!!!!

… og så kommer der snart lidt kreativt op her inde… Forhåbentligt 😉

 

1 Kommentar

  1. Mor

    Kram fra mor

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© 2022

Tema af Anders NorenOp ↑

Follow by Email
Pinterest
Instagram