Om mig..

Mit navn er Pernille, og jeg kommer fra Vestsjælland, nærmere Slagelse, hvor jeg både er født og opvokset.

Jeg bor i en lille 69 kvadratmeter lejlighed med min skønne kæreste, som jeg også nyder at bruge min tid på. Jeg blev uddannet sygeplejerske i januar 2017, og har nu min daglige gang på Slagelse Sygehus. Det er derfor også lidt sparsomt med tid jeg kan prioritere på mit håndarbejde.

Jeg lærte at hækle og strikke  af min mor da jeg var omkring 10 år, men det bed først rigtig fat i mig, da jeg havde brug for at finde en aktivitet at slappe af med, og få vendt en masse tanker med. Så i 2012 begyndte det at tage fart. Jeg genoptog mine hækle- og strikkefærdigheder, lærte at nålebinde, og senere kom både broderi, spinding og brikvævning med på vognen.

Længe havde jeg ønsket mig en blog, hvor i jeg kunne dele mine nyeste projekter, og vise de gamle frem. Jeg havde førhen skrevet mine kreationer ned i en “Blog-bog”, men eftersom den ikke var offentlig, kunne jeg jo ikke vise mine kreative idéer frem, og dele dem med andre. Bloggen kom efter en længere varig “suk-støn-og længsel”.

Navnet Kreasiden valgte jeg, da jeg både strikker, hækler, nålebinder, brikvæver, spinder, syr osv. , og ikke kan vælge kun én færdighed jeg holder mest af frem for alt andet. Alle håndværk har hver deres fordele og ulemper, og jeg vil derfor gerne holde alle mine chancer åbne, og skrive om lige det der passer ind i min kreative verden.

Velkommen 🙂

 

6 tanker om “Om mig..

  1. Hej Simone.
   Jeg laver lidt på bestilling, og har lidt der er lavet til salg.
   hvad søger du? 🙂
   KH. Pernille

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *