… har jeg mange gode sager. 🙂

Jeg har altid mange projekter i gang, da ét projekt selvfølgelig er for lidt.

Kurv
Her ser vi et lille billede af min “Vikingekurv” – som rummer nogle af mine vikingerier i disse øjeblikke.

Kurven er en jeg købte på Ribe vikingemarked, og jeg gav den nette sum af 150 – og den er pragfuld!

 

Plantefarvet garn
Her ser vi noget garn jeg har købt mig til, som jeg glæder mig rigtig meget til at nålebinde noget af. Garnet er plantefarvet, og købt af Ulla på Trelleborg.

 

WP_20130920_014
Jeg har også et hængeparti desværre. Har bundet en hue i Oslostinget, og skal kante den med hvide rævehaler… Men den ene er på mystiskvis forsvundet….

 

WP_20130920_013
Så har jeg gang i en nålebundet “Sommer sok”. Garnet er farvet med blåtræ, og smitter af, da jeg (Dumme Pernille) glemte at vaske garnet inden jeg begyndte at binde af det. Så når jeg har taget 3 sting, har jeg blå fingre 😉 Til sokken har jeg valgt at binde i Oslo, for at få den mere “tynd” i det, og så jeg kan være i mine vikingesko med sokker på, hvilket kan knibe med de nuværende sokker.