Hæklede julekugler

Så blev det endelig 1 December, og i kan tro at jeg har glædet mig – For nu er julen på vej! Og i den anledning vil jeg dele en opskrift med jer, som jeg er blevet helt forelsket i, nemlig en opskrift på hæklede julekugler.

Ja, strikkede julekugler ala Arne og Carlos ser bragende godt ud, men jeg har bare ikke lige fået taget mig sammen til at lære at styre alle de 4 små pinde samtidig med en ultra tynd tråd på 1 gang – Men det skal nu nok komme.

I stedet har jeg hæklet 4 skønne julekugler til min kære mor, for det havde hun fortjent.

Opskriften fandt jeg på finurlige finesser, og jeg blev bare helt vild med udtrykket af de små julekugler, og samtidig at det tager ingen tid at lave dem! (Finurlige finesser’s side er efterfølgende lukket, men originalopskriften på engelsk findes her )

20151122_163532

Mit resultat blev således, og dem er jeg helt stolt over! 😀

Jeg vil varmt anbefale jer at lave de søde julekugler da de både kan bruges på træet som pynt, til juledekorationen, osv. – For søde er de da 😀

2 Kommentarer

 1. Ulla

  Hejsa, jeg er helt vild med de julekugler, men desværre er den blog du lægger link ind til lukket ned 🙁 Det er desværre tit jeg oplever dette rundt omkring – og det er rigtig synd for jer der linker til andres blogge, blot for så at komme til en “lukket dør”. Det er vel ikke sådan at du har opskriften på kuglerne, som du evt. kan sende til mig?
  M.v.h.
  Ulla

  • Pernille

   Hej Ulla.
   Jeg har desværre ikke hentet opskriften ned, eller printet denne ud, desværre.

   Det kan dog være at jeg kan udarbejde en i stedet. i så fald kommer den på bloggen lidt før jul 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© 2022

Tema af Anders NorenOp ↑

Follow by Email
Pinterest
Instagram