Februar-projektet: Hjemmespundet garn

Når man har travlt, så husker man ikke altid alting. Denne gang glemte jeg at ligge indlægget på som jeg havde skrevet på forhånd, så jeg ikke glemte det.

For jeg er nemlig blevet færdig med noget man vel kan kalde et hængeparti.. Har længe gået og kigget på min rok, hvor der var noget færdig spundet garn på to spoler. Og selvfølgelig skulle det jo tvindes – så i gang med mig. Men når det ikke gider, når jeg vil, må man jo vente på hjælp fra den kære Uldkone. Men tvundet blev der. Det blev til 2 små nøgler af 32 g og 33 g, og et lille spundet nøgle, i rest.  De er rigtig lækre, og fyldt med masser af lanolin. 🙂færdig uldgarn

2 Kommentarer

  1. Camilla Møller

    Lækkert!! Hvad skal du mon lave af dem? 😀

    • Pernille

      Ved jeg ikke endnu. Tror der skal spindes mere, og så tager jeg det til den tid 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© 2022

Tema af Anders NorenOp ↑

Follow by Email
Pinterest
Instagram