Endnu en regnvejrsdag….

Der er intet som en skøn regnvejrsdag… – Så længe man har gummistøvler, og bil….Rain

 

 

 

 

Dagen i dag har været dejlig. Startede ud med at se Godmorgen Danmark (der var et indlæg om strik, hvilket jeg bare MÅTTE se) derefter tog jeg op til mine skønne bedsteforældre, og hyggede.  – så kunne jeg jo sidde og strikke med min mormor 😉

Og der er nu intet så dejligt som at blive foræret en masse rundpinde, garnrester, kage, og få en madpakke smurt til arbejdet 😀 – MMHH!!

Men sikke en dag på kreafronten. Fik strikket RIGTIG meget så mit ærme på min såkaldte sweater! – Håber jeg snart bliver færdig, så jeg kan gå i en lækker blød raglan sweater med alpaka og lammeuld..! 🙂 – UUHH hvor bliver det dejlig blødt! 🙂

2 Kommentarer

  1. Camilla

    Du er bare lidt heldig. 😉

    • Pernille

      Ja det er jeg da hvert fald 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© 2022

Tema af Anders NorenOp ↑

Follow by Email
Pinterest
Instagram