En lille Lommeven til familiens mindste.

Som overskriften siger, har jeg lavet en lille lommeven, til den mindste i familien, nemlig min niece Vigga der snart fylder 1 år. Da hun blev født, hæklede jeg en lille and til hende, som forhåbentlig snart kommer i dette indlæg også (teknikken driller).

Men, så er det jo bare rigtig godt at jeg kan vise jer den lille nye ven, som faktisk hedder en Lomme-ven, hvilket jeg synes er et rigtigt skønt navn, til sådan en lille én. WP_20140130_005

Den lille Lomme-ven har fået en sløjfe på hovedet, og et hjerte på maven, hvilket jeg synes gør den mere personlig. Opskriften fandt jeg her, hos Tulle Momsemor. Jeg synes at Marianne har rigtig mange spændende ting og sager på hendes blog. Det var under en “inspirations-jagt” jeg fandt denne lille sag.

Problemet er bare at efter man har lavet én, har man virkelig lyst til at lave flere, da det er en super nem opskrift, og resultatet bliver så godt.

3 Kommentarer

  1. Arne Reime

    Hej. Vi har et projekt i region Sjælland hvor lommevenner bliver brugt i ambulancerne. Vi har brug for flere som kan strikke lommevenner. Region hovedstaden har meldt sin interesse for projektet. Så vi har brug for hjælp til at der er nogen som kunne strikke der og på Bornholm.. Vi har en Fb gruppen som hedder lommeven region Sjælland. I kan tilmelde jer der. Opskrifter og anden information ligger der.vi håber de andre regioner vil blive med. Men vi venter på svar fra dem.

  2. Arne Reime

    Vi har startet et projekt i region Sjælland med lommevenner som bliver brugt i ambulancerne. Vi har brug for flere som kan strikke/hækle lommevenner.. Region hovedstaden har meldt sin interesse for at blive med i projektet. Så vi har brug for hjælp til at strikke /hækle der og Bornholm. I kan tilmelde jer til Fb gruppen lommeven region Sjælland. Vi håber at de andre regioner vil blive med.

  3. Camilla Møller

    Hvor er den kære!!! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© 2022

Tema af Anders NorenOp ↑

Follow by Email
Pinterest
Instagram