Den der gemmer ens ting!

Jeg er så sur! Sur over der er en eller anden lille trold man ikke kan se, som går og gemmer ens nålebindingsnåle! Alle de nålebindingsnåle jeg havde, og nu kan jeg kun finde en? Lige når man sidder og skal skifte garn, ligger nålen, og når man skal tage den på garnet igen, så har trolden spist den – eller noget. Jeg bliver nødt til at få et større lager af de gode nålebindingsnåle som min papfar han selv laver af ben.

Men hvad skal man så gøre når man ingen nålebindingsnåle kan finde? Jo, så står den på store synåle , hvilket ikke fungerer særlig godt kan jeg hilse at sige.

En ren straf….

1 Kommentar

  1. Camilla Møller

    Den stakkel! Du må farve nålene i neonfarver. Så er de måske nemmere at finde når trolden tager dem. 😉
    PS. Herhjemme hos os er det påskeharen eller musene der gemmer tingene. 😛

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© 2022

Tema af Anders NorenOp ↑

Follow by Email
Pinterest
Instagram