Brikvævningskursus

I dag stod den på Brikvævningskursus, i Sneslev, med Ulla som lærer. Ulla er kanon god til at lære fra sig, så hvis man ønsker at lære at brikvæve, er det klart Ulla man skal vælge! Kurset forløber over to dage, hvor man kan tage hjem, og slappe af i hjernen, og knække mønstret, i ro og mag.

Dette brikvævningskursus er mit andet kursus. Første kursus hos Ulla, gik med at lære 2-trådet, og lære at lave sit eget mønster.

Jeg har efterfølgende lavet en ordentlig stak mønstre til at brikvæve efter, og har rigtig forelsket mig i den teknik. Men! Én teknik er åbenbart ikke godt nok. I hvert fald ikke i følge min mor 😉 Så jeg blev sendt af sted for at suge viden til mig, og kom hjem med 4-trådet, og Ægyptisk mønster – WAW!

Næste weekend skal jeg af sted igen, hvor indtil jeg prøver at lave det bånd færdigt jeg er i gang med, og så muligvis lave et PÆNT bånd, hvis jeg ikke vil lære en ny teknik – For det ved man jo aldrig.

Her under, kan i se nogle billeder fra i dag. Tavlerne med bånd, er brikvævet af Ulla Gerner Lund. Efterfølgende kan man se hvad jeg selv er i gang med.

WP_20131026_003

WP_20131026_002

WP_20131026_005

4 Kommentarer

 1. Ulla

  Hej
  Kan se at du har et rimeligt billede af mit forsvundet bånd. Kan jeg være heldig at du stadig har det og må jeg fået et ?
  Vh. Ulla

  • Pernille

   Du er velkommen til at låne billedet fra min side af, da jeg desværre ikke har “originalen” mere. 🙂

 2. Mor

  Rart at se du har fået noget ud af kurset. Glæder mig til at se med fingrene 😉

  • Pernille

   Så må vi jo se om jeg kan lære videre 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© 2022

Tema af Anders NorenOp ↑

Follow by Email
Pinterest
Instagram